Femeie de 40 ani, moartă după ce a căzut dintr-un microbuz, pe uşa laterală

0
Publicat:

O femeie de 40 de ani din comuna Rodna a murit, sâmbătă după-masă, după ce a căzut dintr-un microbuz, pe uşa laterală. Accidentul s-a produs pe un drum comunal din localitatea de domiciliu, potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Femeia a murit după ce a căzut din microbuz
Femeia a murit după ce a căzut din microbuz

La volanul microbuzului se afla o şoferiţă de 22 de ani.

Astăzi (sâmbătă - n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe un drum comunal în Rodna. La locul evenimentului, poliţiştii au identificat o autoutilitară condusă de o tânără de 22 de ani, din Rodna. Din primele verificări, o femeie de 40 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa în calitate de pasager al autoutilitarei, s-a dezechilibrat şi a căzut din vehicul. În urma accidentului, femeia de 40 de ani a decedat”, a informat IPJ.

Echipajele medicale ajunse la caz, inclusiv un elicopter SMURD, i-au aplicat victimei protocolul de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul la faţa locului.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite