Bărbat prins sub un utilaj care lucra la un drum din Cluj. Muncitorul ajuns la spital

0
Publicat:

Un bărbat de circa 30 de ani a fost transportat, sâmbătă dimineață, la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, după ce a fost prins sub un utilaj greu, care lucra la o stradă din comuna Baciu, județul Cluj.

Victima a fost prinsă sub utilajul greu răsturnat. FOTO: ISU Cluj
Victima a fost prinsă sub utilajul greu răsturnat. FOTO: ISU Cluj

Pompierii au intervenit, în această dimineață, alături de Serviul de Ambulanță Județean, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane, după ce un utilaj greu s-a răsturnat în zona străzii Jupiter din localitatea Baciu.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un bărbat în stare de conștiență, care a necesitat consult medical. Pompierii asigură măsuri preventive la locul accidentului, având în vedere scurgerile de carburanți raportate.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care a fost consultat de către echipajul SAJ este transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Acesta era în stare de conștiență și avea mai multe suspiciuni de traumatisme.

Din utilaj s-a scurs carburant. FOTO: ISU Cluj
Din utilaj s-a scurs carburant. FOTO: ISU Cluj

Un bărbat și-a prins mâna într-un utilaj agricol

Munca cu astfel de utilaje trebuie făcută cu respectarea normelor de siguranță, altfel se pot întâmpla adevărate drame. Pe un teren agricol din localitatea clujeană Tureni: un tânâr şi-a prins braţul la un utilaj agricol, rămânând invalid pe viaţă.  

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost grav rănit după ce şi-a prins braţul în mecanismul unui utilaj, în toamna anului 2021. Incidentul s-a petrecut pe un teren situat în localitatea Tureni, unde se desfăşurau activităţi agricole.

Persoane din jur au intervenit pentru a-l ajuta până la sosirea echipajelor medicale.

Ulterior, un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl victimei, a necesitat ajutorul unui echipaj medical, din nefericire constatându-se decesul acestuia din cauza unui infarct, anunţă Poliţia Cluj.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite