Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, vizitat de o singură persoană în arest. Nici părinții nu ar fi ajuns la el până acum

0
Publicat:

Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, nu a fost vizitat până acum de părinți în arest.

Vlad Pascu FOTO captură video
Vlad Pascu FOTO captură video

Până acum în arest a ajuns doar avocata Sorina Ionela Stoica, un personaj controversat care publica în trecut pe rețelele de socializare diverse mesaje bizare. Potrivit surselor judiciare, Vlad Pascu stă în arest pentru 30 de zile, fiind în sevraj pentru că nu primește droguri, și pare că a fost pedepsit de părinți.

Ridică multe semne de întrebare modul în care se desfășoară ancheta, în condițiile în care prietenii acestuia care se aflau cu el în mașină înainte de accident nu au fost nici măcar citați de Poliție.

Potrivit surselor PlayTech, acești tineri misterioși nu au fost audiați și nici nu ar exista intenția în acest sens. Între timp, tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, ar fi plecat din țară de mai multe zile înapoi în Olanda, acolo unde este stabilit și unde are o familie. Nici mama lui Vlad Pascu nu ar fi simțit nevoia să-și viziteze filmul, însă e neclar care e motivul pentru care părinții Pascu evită să facă acest lucru.

Între timp, potrivit Observatornews.ro, avocatul familiei, Adrian Cuculis, a cerut oficial încadrarea faptei pentru Vlad Pascu în omor calificat. Dacă va fi acceptat acest demers juridic, Vlad Pascu are șansa să-și petreacă restul vieții după gratii, potrivit legii. Cuculis consideră că Vlad Pascu a comis fapta cu intenție directă, ca atare merită o pedeapsă exemplară.

„În cazul accidentului de la 2 Mai am cerut parchetului să constate că infracțiunea săvârșită este una cu intenție directă și ca atare să îi schimbe încadrarea faptei lui Vlad Pascu din ucidere din culpă în omor calificat și tentativă la omor calificat. În mod normal ar trebui să fie admisă și trimis dosarul către Tribunalul Constanța. În acest caz Vlad Pascu riscă închisoarea pe viață”, a transmis avocatul Cuculis.

În acest moment Vlad Pascu este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Avocatul Robertei, una dintre victimele lui Pascu, consideră că tânărul a știut prea bine ce consecințe vor avea faptele sale, astfel că ar merita să-și petreacă restul vieții după gratii.

Vlad Pascu a speriat stațiunea 2 Mai cu multe ore înainte de a comite accidentul mortal, în condițiile în care acesta se plimba haotic, cu mare viteză, în bolidul său Mercedes, alături de alți tineri. Tineri care au rămas și până astăzi necunoscuți publicului larg.

„Erau 5 tineri, băieți și fete, claie peste grămadă într-o mașină de 4 locuri cu indulgenţă. La ce depășire de coloană a făcut tinerelul de la volan, cu 120 km/h, dacă nu-l lăsa cel de pe contrasens să se replieze, 5 tineri erau istorie“, povestește un martor care l-a văzut pe Vlad Pascu cu câteva ore înainte de accident.

Această tragedie a trezit Ministerul de Interne, care a declarat război traficanților de droguri și șoferilor drogați. Nu trece nicio zi fără ca autoritățile să raporteze că au prins un șofer drogat la volan, însă ministrul Cătălin Predoiu a recunoscut că lupta cu drogurile pare pierdută, cel puțin când vine vorba de adulți, astfel că doar tinerii ar putea fi salvați în viitor.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite