Doctorul şpăgar Dan Ştefănescu a fost scos de sub urmărirea penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Ştefănescu Foto arhivă
Dan Ştefănescu Foto arhivă

Urologul Dan Ştefănescu, prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient, a fost scos de sub urmărirea penală de procurori şi a primit dor o amendă administrativă de 1000 de lei

Prins în timp ce lua mită de 400 de lei de la un pacient pentru a-i elibera o adeverinţă de concediu medical, urologul Dan Ştefănescu a fost scos de sub urmărirea penală şi a primit o amendă administrativă de 1000 de lei. „Procurorii nu au reuşit să dovedească faptul că luarea de mită a avut continuitate şi s-a stabilit scoaterea lui de sub urmărire penală şi aplicarea unei amenzi administrative de 1000 de lei", a explicat procurorul şef al secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Angela Sângeorzan.

Ştefănescu a fost cercetat pentru luare de mită după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud i-au instrumentat un flagrant în care a primit bani de la un pacient. Urologul a luat 400 de lei inscripţionaţi cu MITĂ de la un bărbat de 60 de ani din Viile Tecii care avea nevoie de confirmarea diagnosticului pentru pensie de invaliditate.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite