O șoferiță și-a pus bebelușul la volan, în timp ce conducea. Polițiștii au văzut imaginile pe rețelele sociale și au amendat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără mămică din Borșa, Maramureș, s-a lăudat pe rețelele sociale cu isprava sa: ea și-a pus bebelușul la volan, în timp ce conducea. Imaginile devenite virale pe internet au ajuns și la polițiști, care au sancționat-o.

Tânăra și-a ținut copilul în brațe în timp ce conducea  FOTO captură video vasiledale.ro
Tânăra și-a ținut copilul în brațe în timp ce conducea FOTO captură video vasiledale.ro

Femeia de 25 de ani a fost filmată de către o persoană care stătea pe scaunul din dreapta, în timp ce conducea prin localitate, astfel.

Polițiștii din Borșa s-au autosesizat și au identificat-o pe tânăra mămică ce a dovedit atât de multă inconștiență la volan și au amendat-o cu 825 de lei.

Motivul a fost că bebelușul de doar nouă luni era ținut în brațe pe scaunul șoferului, fără să fie fixat în scaunul special pentru copii.

Va fi seszată DGASPC

Astăzi, 24 februarie, polițiștii din Borșa s-au sesizat în urma apariției în mediul on line, a unui clip video în care apare o conducătoare auto care conduce un autoturism, cu un bebeluș în brațe. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătoarea auto ca fiind o tânără de 25 de ani, din Borșa”, transmite IPJ Maramureș.

Și-a pus copilul la volan în timp ce conducea  FOTO captură video vasiledale.ro
Și-a pus copilul la volan în timp ce conducea FOTO captură video vasiledale.ro

Aceasta nu a avut fixată centura de siguranță și și-a transportat fiul de 9 luni în brațe, pe scaunul șoferului, fără a fi fixat și prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare în scaune pentru copii, omologate. Conducătoarea auto a fost sancționată contravenţional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 825 de lei. În cauză, urmează sa fie sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru efectuarea de verificări”, mai arată IPJ Maramureș.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite