VIDEO Maramureşeni la curtea Regelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Anton Rohian a fost invitat să participe la evenimentul organizat de Casa Regală
Prefectul Anton Rohian a fost invitat să participe la evenimentul organizat de Casa Regală

Câţiva maramureşeni au fost invitaţi să participe astăzi la evenimentul organizat de către Casa Regală, cu ocazia Zilei Regalităţii, a Zilei Independenţei de Stat, 10 mai fiind şi ziua in care România devenea regat. Din Maramureş, au fost chemaţi la acest eveniment, prefectul Anton Rohian, Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu“ şi o parte din parlamentari.

În urmă cu două săptămâni, pentru prima dată, prefectul Anton Rohian a fost invitat să participe la un eveniment organizat de către Casa Regală.. Chiar dacă a fost nevoit să refuze invitaţia, Rohian a spus că a fost unul din momentele din viaţă care l-au impresionat. „Am fost plăcut surprins de această invitaţie. Onoarea de-a fi invitat la această ceremonie m-a făcut să reflectez în mod serios să fiu prezent acolo. Dar am fost obligat să refuz această invitaţie, pentru că trebuia să particip în Maramureş la mai multe activităţi dedicate Zilei Europei. Având în vedere şi că Majestatea Sa era plecat din ţară, şi că trebuia să particip la aceste evenimente din judeţ, am transmis un mesaj de mulţumire pentru invitaţie şi toată consideraţia noastră pentru regele Mihai“, a arătat prefectul. 

Anumite detalii de pe invitaţia Casei Regale au atras atenţia invitaţilor maramureşeni, unul dintre acestea fiind ţinuta impusă la evenimentul ce va avea loc chiar astăzi. „M-am simţit puţin copleşit având în vedere că am văzut cum arată şi o invitaţie oficială a Casei Regale şi citind-o am văzut şi ce ţinută se impune la un astfel de eveniment. Chiar glumeam cu cineva că nu poate să meargă că nu are o pălărie adecavtă ţinutei. Lăsând gluma la o parte, este chiar un protocol de grad zero“, a adăugat Anton Rohian.    

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite