Şoferiţă la un pas să fie linşată de mulţimea furioasă. A lovit un copil lăsat nesupravegheat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulţimea furioasă a distrus maşina tinerei    Foto: vasiledale.ro
Mulţimea furioasă a distrus maşina tinerei    Foto: vasiledale.ro

O şoferiţă de 31 de ani care a accidentat un copil de şase ani era cât pe ce să fie linşată de o mulţime de etnici romi care locuiesc în zonă. A fost nevoie de intervenţia mai multor echipaje de poliţie şi jandarmi pentru a o salva de furia mulţimii.

Un accident rutier produs în seara de luni, 6 iunie, pe strada Păltinuşului din Baia Mare era cât pe ce să se transforme într-o tragedie. 

Un copil de şase ani lăsat nesupravegheat a ajuns pe carosabil, unde a fost accidentat de o maşină condusă de o tânără de 31 de ani. 

Tânăra a coborât din maşină să-i acorde primul ajutor şi a sunat la 112, însă în câteva minute, zeci de etnici romi din zonă au venit la faţa locului şi au atacat-o pe femeie. Aceasta a fost nevoită să se baricadeze într-un magazin, pentru a se feri de mulţimea furioasă. 

A fost nevoie de intervenţia a opt echipaje de poliţişti şi jandarmi pentru a-i domoli, însă aceştia au reuşit să distrugă maşina tinerei.

„La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un minor de 6 ani din Seini, aflat în calitate de pieton, a fost surprins şi accidentat de către un autoturism, condus de o femeie de 31 de ani din Baia Mare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare în vederea efectuării de investigaţii medicale.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero”, arată IPJ Maramureş.

Despre modul în care a degenerat situaţia după producerea accidentului, Poliţia mai arată că mai multe echipaje s-au deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului.

„Poliţiştii au constatat faptul că, mai multe persoane, aflate în apropiere, au provocat distrugeri autoturismului implicat în accidentul rutier, după producerea acestuia.

În continuare, poliţiştii s-au sesizat din oficiu privind infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în eveniment şi stabilirea cu exactitate a faptelor.

Părţii vătămate i-a fost adus la cunoştinţă dreptul de a depune plângere penală, în termen legal, cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere”, mai arată IPJ Maramureş.

Vă recomandăm să mai citiţi şi:

Cancerul rectal, eliminat în totalitate de un tratament cu anticorpi monoclonali. Specialiştii sunt încântaţi de rezultate

Ce a rămas într-un autocar la finalul unei excursii cu elevi. Reacţia unui părinte: „Am plătit pentru asta”

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite