Un tânăr cel mai probabil drogat a căzut dintr-o maşină aflată în mers pe DN1, în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul care a sărit din maşină a scăpat cu viaţă FOTO Arhivă
Tânărul care a sărit din maşină a scăpat cu viaţă FOTO Arhivă

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a căzut dintr-o maşină aflată în mers, pe DN1 (Centura de Vest a Ploieştiului), provocând panică printre şoferi. Bărbatul s-a rostogolit pe drum, printre autoturisme, dar a scăpat nevătămat.

Din primele informaţii se pare că tânărul, conoscut consumatori de droguri, se afla sub influenţa stupefiantelor când a decis să facă gestul necugetat. Acesta era pasager în maşina condusă de un alt tânăr de 21 de ani.

Şoferul le-a declarat poliţiştilor că amicul său a deschis pur şi simplu portiera şi a coborât din maşină, chiar dacă aceasta se afla în trafic, pe DN1, pe un tronson intens circulat. Până să decidă să face acest gest, bărbatul ar fi avut o stare de agitaţie, specifică celor care se află în sevraj sau sub influenţa substanţelor interzise.

Poliţiştii care au făcut cercetarea la faţa locului au verificat şi maşina, dar nu au găsit droguri. Şoferul maşinii a fost şi el testat cu Drug Test, rezultatul fiind negativ. Cel care a căzut/sărit din maşină a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, starea lui de sănătate fiind stabilă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite