Răsturnare de situație în cazul șoferului depistat pozitiv la 7 substanțe. Ce arată rezultatul analizelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferul de ridesharing din Baia Mare, care a fost depistat pozitiv în urmă cu câteva zile, la testul Drugtest, la șapte substanțe halucinogene este „curat“, arată analizele de laborator.

Rezultatele analizelor sunt negative la toate cele șapte substanțe la care aparatul Drugtest a constatat atenționări, astfel că dosarul a fost clasat de procuror, iar băimăreanul și-a primit înapoi permisul de conducere, potrivit site-ului vasiledale.ro.

Bărbatul și-a susținut nevinovăția, menționând că polițiștii au falsificat probele.

Bărbatul a fost observat de către polițiști, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe bulevardul Traian din Baia Mare. Șoferul făcea ride sharing, însă la momentul în care a fost oprit nu avea niciun client.

Bărbatul și-a susținut nevinovăția Foto: Captură Baia Mare Tv
Bărbatul și-a susținut nevinovăția Foto: Captură Baia Mare Tv

Când polițiștii i-au spus că vor să-l testeze și pentru consumul de droguri, șoferul a spus inițial că vrea să-și cheme avocatul pentru a fi de față, însă ulterior a acceptat testul, care a arătat că șoferul este sub influența stupefiantelor, rezultat fiind pozitiv pentru șapte substanțe, astfel că șoferul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Acesta a fost și percheziționat de oamenii legii, dar nu s-a găsit nimis suspect asupra sa.

„La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest rezultatul fiind pozitiv. A fost condus la Spitalul Județean Baia Mare unde i s-au recoltat probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Nu este primul caz de acest fel. Și alți șoferi s-au confruntat cu această situație. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite