O femeie susține că a stat 5 ani în Rai, când a fost în moarte clinică. Ce ar fi văzut acolo VIDEO

0
Publicat:

La 6 mai 2021, dr. Lynda Cramer a intrat în moarte clinică timp de paisprezece minute. Ea a împărtășit experiența trăită într-un interviu acordat NDE Diary.

Dr. Lynda Cramer se îndrepta spre baie înainte de a „muri“ la primele ore ale dimineții, pe 6 mai 2001. Ea crede că a ajuns în Rai, unde a stat vreme de cinci ani, în timp ce paramedicii încercau să-i salveze viața.

image

Femeia a povestit într-un interviu acordat NDE Diary pe Youtube că a văzut în viața de apoi un lanț muntos „de 30.000 de ori mai mare decât Muntele Everest“  și că putea lua orice formă ar fi dorit.

De asemenea, a vorbit despre câteva dintre priveliștile impresionante pe care le-a văzut, multe dintre ele neputând fi comparate cu cele de pe Pământ. „Atunci m-am trezit stând în ceea ce am numit câmpul de flori. Observam un lanț muntos de 30.000 de ori mai mare decât Muntele Everest. Există un lanț muntos uriaș în spatele locului în care mă aflam. Puteam vedea clădiri cu zgârie-nori. Cele din Dubai sunt ca niște colibe în miniatură în comparație. Am văzut lacuri, puteam vedea totul într-o vedere panoramică. Unii oameni resping experiențele în apropierea morții ca vise sau halucinații ale unui creier pe moarte, oamenii, în general, nu au aceleași tipuri de halucinații. În schimb, descrierile experiențelor din apropierea morții sunt remarcabil de consistente peste cultură și timp“, a declarat ea. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite