Șofer de taxi sharing, depistat pozitiv la 7 substanțe VIDEO

0
Publicat:

Un șofer de taxi drogat a fost prins la volan în Baia Mare. La testul antidrog, el a fost gsit pozitiv la șapte substanțe. Totuși, bărbatul a insistat pe tot parcursul discuției că polițiștii au falsificat probele și că sunt corupți.

Bărbatul a fost observat de către polițiști noaptea trecută, pe bulevardul Traian din Baia Mare. Șoferul făcea ride sharing, însă la momentul în care a fost oprit nu avea niciun client.

La testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ, însă chiar și așa, el a insistat să primească un alt dipozitiv de suflat, acuzând că cel pe care i l-au dat polițiștii era deja desfăcut când l-a primit.

Rezultatul testului la alcool zero, dar pozitiv la șapte substanțe psihoactive  FOTO Captură video
Rezultatul testului la alcool zero, dar pozitiv la șapte substanțe psihoactive FOTO Captură video

Rezultatul a fost zero, însă nu același lucru s-a întâmplat când a primit rezultatul testului pentru substanțe interzise.

Când polițiștii i-au spus că vor să-l testeze și pentru consumul de droguri, șoferul a spus inițial că vrea să-și cheme avocatul pentru a fi de față, însă ulterior a acceptat testul. Testul rapid a arătat că șoferul este sub influența stupefiantelor, rezultat fiind pozitiv pentru patru substanțe, astfel că șoferul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice.

Depistat pozitiv la șapte substanțe

Bărbatul a fost apoi percheziționat, polițiștii nedescoperind substanțe asupra lui. Acesta a fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge și urină. Rezultatele testelor au fost pozitive pentru șapte substanțe psihoactive, potrivit vasiledale.ro.

Azi noapte, la ora 02.38, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism condus pe bulevardul Traian din municipiu. Toate aceste acuzatii nu au putut fi argumentate deoarece testarea a fost îndeaproape urmarită de către jurnaliștii de la Baia Mare TV, fiind inregistrată video, iar toate muștiucurile si bureții pentru drogtest au fost desigilate de către conducătorul auto”, arată Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș.

La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest rezultatul fiind pozitiv. Șa fost condus la Spitalul Județean Baia Mare unde i s-au recoltat probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, mai arată IPJ Maramureș.

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri