Încă 25 de microbuze şcolare pentru elevii din Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tranşă de 25 de microbuze şcolare au sosit în Maramureş, după ce anul trecut au mai ajuns aici zece microbuze, iar de la începutul acestui an, în judeţ au mai fost trimise 15 mijloace de transport pentru şcolari.

Microbuzele îi vor aşuta să ajungă la şcoală pe elevii din Asuaju de Sus, Bârsana, Seini, Boiu Mare, Câmpulung la Tisa, Coltău, Cupşeni, Giuleşti, Groşi, Moisei, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Ocna Şugatag, Baia Sprie, Borşa, Cavnic, Săliştea de Sus, Şomcuta Mare, Târgu Lăpuş, Ulmeni, Remetea Chioarului, Remeţi, Rozavlea, Sălsig şi Vişeu de Sus. Acestea acoperă, în prezent, necesarul tuturor administraţiilor publice teritoriale care au solicitat microbuze şcolare, a arătat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea. ”Acordarea microbuzelor s-a făcut fără discriminare, fără intervenţii politice, singurul criteriu luat în calcul fiind exprimarea nevoii de către autoritatea  locală. Am avut 15 microbuze alocate judeţului Maramureş în august 2014, zece s-au primit la începutul anului 2015, iar luna aceasta, respectiv în august 2015, MDRAP a transmis judeţului nostru alte 25 de microbuze şcolare. Ajungem, astfel, în decursul unui singur an, la un total de 50 de microbuze în judeţul Maramureş, care satisfac în totalitate necesităţile comunităţilor locale”, a arătat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea. Acesta a mai precizat că s-au purtat discuţii cu autorităţile locale, pentru că în urma procesului de reorganizare al unităţilor de învăţământ, necesităţile de transport ale copiilor către şcoală au crescut. ”Mă bucur să văd că acum, înainte de începerea anului şcolar, această problemă este rezolvată”, a mai menţionat Zetea.

Mai puteti citi:

Olimpicii români la Astronomie şi Astrofizică s-au întors încărcaţi de premii din Indonezia. Un incident neplăcut i-a afectat pe elevi

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite