Viteza nebunească cu care circula un șofer pe „drumul morții.” Câte luni l-au lăsat fără permis polițiștii

0
Publicat:

Un tânăr din Neamț a fost surprins de radar în timp ce conducea cu 192 de kilometri pe oră pe DN2/E85, o zonă rutieră unde se înregistrează frecvent accidente rutiere grave, soldate cu numeroase victime.

Radarul l-a surprins pe tânăr când circula cu 192 kilometri/h FOTO IPJ Bacău
Radarul l-a surprins pe tânăr când circula cu 192 kilometri/h FOTO IPJ Bacău

Pe 10 februarie, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat pe raza localității Dumbrava, un conducător auto de 21 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2-E 85, cu viteza de 192 kilometri/h.

„Tânărul a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

„Polițiștii rutieri continuă să acționeze zilnic pe drumurile publice din județ pentru monitorizarea traficului rutier, îndeosebi în zonele cu risc ridicat de accidente rutiere”, au mai adăugat reprezentanții IPJ Bacău.

Permis auto suspendat pentru 300 zile și amendă uriașă pentru un vitezoman

Un alt conducător auto s-a ales cu permisul suspendat pentru 300 de zile pentru viteza nebunească cu care a fost surprins că circula. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, deși a fost surprins de două ori de radar când rula chiar și cu 185 kilometri/h. Agenții l-au identificat abia după patru zile.

Pe 18 decembrie 2022, un șofer a fost surprins de radar în Tecuci circulând cu 125 kilometri/h. Acesta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri și a accelerat, reușind să își piardă urma, chiar dacă agenții au pornit în urmărirea lui.

La scurt timp, același autoturism a fost surprins de radar pe DN 25, în timp ce rula cu 185 kilometri/h. „În satul Costi a fost urmărit aproximativ 10 minute fără ca cel aflat la volan să oprească la semnalul polițiștilor, după care a fost pierdut”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe 22 decembrie, conducătorul auto a fost identificat. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din satul Toflea, comuna Brăhășești, județul Galați.

„A fost sancționat cu amenzi în valoare de 5.945 de lei, reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 300 de zile, fără valabilitate la dovadă, și reținerea certificatului de înmatriculare pentru folii pe geamurile față fără autorizație”, spun reprezentanții IPJ Galați.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite