UPDATE Studentul internat cu suspiciune de coronavirus la Spitalul Judeţean Bacău are doar o simplă gripă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul are 24 de ani şi a fost dus în camera de izolare. Acestuia i s-au prelevat probe şi s-au trimis la Institutul „Matei Balş“ din Capitală.

UPDATE: Tânărul din Bacău, transferat la Institutul „Matei Balş”, nu este infectat cu coronavirus ci are gripă, informează Ministerul Sănătăţii. Tânărul va fi externat în cursul zilei de marţi şi va continua tratamentul în ambulatoriu.

Un tânăr care prezenta simptome de gripă specifică s-a prezentat luni la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Bacău s-a prezentat o persoană care acuza simptome specifice gripei. Potrivit conducerii spitalului, acesta s-ar fi întors recent din China, unde studiază.

„Din ce date avem la acest moment, este vorba despre un tânăr, de 24 de ani, care studiază în China şi care a venit în Bacău în urmă cu opt zile. A acuzat febră inclusiv în avion, dar ulterior nu a mai avut stare febrilă. În schimb a tuşit, iar acum s-a prezentat la UPU cu dureri musculare, care pot fi şi un efect secundar al acestei tuse. A fost introdus în camera de izolare, i se efectuează toate investigaţiile necesare, s-a luat legătura şi cu Institutul Matei Balş, aşteptăm rezultatele”, potrivit lui Alin Năstasă, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Bacău, citat de Deşteptarea.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite