Un șmecher cu BMW a refuzat să oprească mașina la semnalele polițiștilor. A fost blocat în trafic pe E85 VIDEO

0
Publicat:

Un băcăuan cu permisul suspendat, care conducea un automobil BMW pe E85, a fost reținut de polițiști la capătul unei urmăriri în trafic. El a refuzat să oprească mașina la semnalele agenților rutieri.

Șoferul cu permisul suspendat a fost reținut de polițiști FOTO arhivă Adevărul
Șoferul cu permisul suspendat a fost reținut de polițiști FOTO arhivă Adevărul

Un șofer din Bacău a pus în pericol siguranța participanților la trafic printr-o serie de acțiuni nesăbuite, ce se puteau încheia cu un grav accident rutier. Mai întâi, tânărul a demontat plăcuțele de înmatriculare de la mașina marca BMW pe care o conducea și a montat altele.

Ulterior, pe când se afla în trafic, a ignorat semnalele de oprire ale polițiștilor rutieri și a început să circule cu viteză extrem de mare, intrând de mai multe ori și pe contrasens. În cele din urmă, polițiștii i-au blocat mașina în trafic și l-au reținut.

„Crezând ca ne face nouă un rău, acesta a fugit mai mulți kilometri cu autoturismul, rulând cu viteze mari, chiar și pe sens opus, fără să oprească la somațiile polițiștilor, punând în pericol circulația deja periculoasă pe aceste drumuri însă, până la urmă a fost prins”, se precizează pe pagina „Atenție, Poliția Bacău”.

Conducătorul auto a ajuns acum în arestul IPJ Bacău, cu permisul suspendat pentru 780 de zile și o amendă de 21.605 lei.

Filmarea cu urmărirea în trafic a șoferului iresponsabil poate fi văzută AICI.

Urmărire ca în filme la Timișoara

Un incident similar în care a fost implicat tot un autoturism BMW a avut loc și în Timișoara pe 1 februarie 2023. Polițiștii de la Rutieră au făcut semn unui șofer să treagă pe dreapta. În loc să oprească, șoferul a demarat în viteză.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia pe mai multe străzi și l-au oprit de abia după ce șoferul a lovit șapte mașini, cinci parcate și două aflate în mișcare.

„Miercuri, 1 februarie 2023, polițiștii Biroului Rutier Timişoara aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe starda Gheorghe Lazăr din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe timpul deplasării autoturismul intrând în coliziune cu mai multe autoturisme parcate, polițiștii reușind imobilizarea acestuia pe Calea Circumvalațiuni", a transmis IPJ Timiș.

Șoferul de 38 de ani a condus un BMW X5 înmatriculat în Franța. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul de 38 ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie și era drogat. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. De asemenea, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, au mai transmis polițiștii timișeni.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, cât și pentru conducere sub influența substanțelor interzise și va trebui să suporte și toate pagubele produse. 

De asemenea, o șoferință care se afla într-una din mașinile lovite de fugar a mers la spital pentru investigații medicale. Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite