Scene care au stârnit revoltă, la Bacău: utilaj de deszăpezire la un show de drifturi, în vreme ce traficul era blocat de nămeţi VIDEO

0
0
Utilajul de deszăpezire s-a întrecut în drifturi cu mai multe maşjni FOTO captură video
Utilajul de deszăpezire s-a întrecut în drifturi cu mai multe maşjni FOTO captură video

Bacăuanii care şi-au făcut joi cumpărăturile la un supermarket din oraş au asistat la un spectacol mai puţin obişnuit. Un tractor dotat cu lamă pentru a fi folosit la deszăpezire făcea derapaje controlate în aplauzele privitorilor.

În parcarea unui spermarket din Bacău a avut loc joi un concurs inedit de drifturi, organizat, se pare, de o asociaţie de automobilişti.

Surprinzător, dar în acelaşi timp controversat (dovadă şi miile de comentarii negative din reţelele de socializare, legate de eveniment), vedetele evenimentului n-au fost maşinile tunate, ci un tractor dotat cu lamă pentru deszăpezire. 

Acesta s-a întrecut în derapaje controlate cu mai multe autoturisme, dovedindu-şi superioritatea dată de forţa superioară.

Show-ul a fost filmat de băcăuanii care se aflau în zonă pentru cumpărături şi a fost aplaudat de asistenţă.

De amintit este că Primăria Bacău a fost amendată cu 3.000 de lei pentru că nu a scos utilajele de deszăpezire pe străzi în prima zi de ninsoare, principalele artere de circulaţie din oraş fiind practic blocate de zăpadă.

Autorităţile locale au fost informate cu privire la acest incident care a stârnit controverse, însă deocamdată nu au reacţionat.

   

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Un şofer s-a crezut „regele şoselelor”. S-a învârtit în giratoriu până când l-a scos Poliţia VIDEO

Imagini revoltătoare în Timişoara. Drifturi cu maşina 4x4 într-o celebră piaţă pietonală VIDEO

Mai multe - Bacău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite