Drifturi în mijlocul Slatinei, în plină zi. Şoferul de 20 ani a pierdut controlul şi a intrat pe trotuar. „Dacă nu fugea, cel de pe trotuar era mort!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Aventura“ şoferului se putea termina fatal pentru un pieton care a fugit în ultimul moment FOTO: captura video
„Aventura“ şoferului se putea termina fatal pentru un pieton care a fugit în ultimul moment FOTO: captura video

Un tânăr de 20 ani a pierdut controlul asupra direcţiei, într-un sens giratoriu din Slatina, şi a intrat cu maşina pe trotuar, un pieton evitând în ultima clipă să fie lovit. Noi imagini apărute pe o reţea de socializare, filmate chiar de protagonişti, arată că şoferul ieşise de fapt cu prietenul său să facă drifturi.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 30 octombrie 2021, ceea ce părea un moment de neatenţie dovedindu-se, de fapt, a fi un real experiment pe care şoferul de 20 de ani l-a făcut. Dacă la scurt timp de la producerea accidentului, ca urmare a pozelor apărute pe o reţea de socializare, cineva comenta spunând că şoferului I s-ar fi făcut rău şi că din acest motiv ar fi intrat pe trotuar, luni, 1 noiembrie, au fost postate noi imagini, filmate chiar de pasagerul din dreapta şoferului. Acestea dovedesc faptul că şoferul de 20 ani ieşise în oraş să-şi încerce „calităţile de pilot“. 

La debutul filmuleţului şoferul este surprins înainte de a intra în sensul giratoriu din zona Casei de Cultură a Tineretului. „Să nu faci vreo manevră d-aia, că…“, îi spune pasagerul din dreapta. „Bă, da’ mă dădui mişto, niciodată nu mi-a ieşit aşa!“, spune şoferul. „Vezi, ai grijă cu aia! Atât ţi-am zis!“, îi repetă pasagerul din dreapta. „Ţi-e frică?“, întreabă în continuare şoferul, în timp ce începe virajul în sensul giratoriu. În următoarele cinci secunde pierde controlul asupra direcţiei de mers şi ajunge pe trotuar. Pe imagini se vede cum un tânăr aflat pe trotuar fuge în acele momente, observând că maşina se îndreaptă spre el, astfel reuşind să se salveze.

„Dacă nu fugea, cel de pe trotuar era mort!“, comentează cineva imaginile postate pe grupul de Facebook Info Trafic Slatina. „Prostia live“, apreciază un alt comentator. „E de plâns...dacă era vreo mămică cu un copil pe trotuar sau omul ăla de a fugit din calea lui nu-l observa...“, atrage altcineva atenţia. „Unde e “logodnica” de se certa cu toţi şi spunea ca i s-a făcut rău şoferului?“, îşi aminteşte un alt comentator de informaţiile care au circulat la scurt timp de la producerea accidentului. „Deci aşa a ajuns acolo  ... Chiar mă întrebam cum a reuşit“, este un alt comentariu. 

Şoferul de 20 ani nu consumase alcool, au stabilit poliţiştii care l-au testat la faţa locului. Acestuia i s-a aplicat o contravenţie de 870 lei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite