Un şofer s-a crezut „regele şoselelor”. S-a învârtit în giratoriu până când l-a scos Poliţia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul din Hunedoara a dat mai multe ture în sensul giratoriu, până la sosirea Poliţiei. FOTO: Facebook. Captură video. Sursa: Mihai Muntean.
Şoferul din Hunedoara a dat mai multe ture în sensul giratoriu, până la sosirea Poliţiei. FOTO: Facebook. Captură video. Sursa: Mihai Muntean.

Un şofer din Hunedoara a „ocupat” un sens giratoriu. S-a învârtit continuu cu maşina până când un echipaj de poliţie a ajuns la faşa locului şi i-a stricat distracţie.

Un tânăr de 21 de ani a fost filmat în timp ce se învârtea cu maşina, făcând drifturi (derapaje) în sensul giratoriu „tricolor” din intersecţia Bulevardului Libertăţii, Străzii George Enescu, Străzii Aurel Vlaicu şi Bulevardului Republicii din Hunedoara.

Un şofer băut a făcut ravagii pe DN 7, după ce a scăpat maşina de sub control. Trei autoturisme distruse FOTO

Patru adolescenţi teribilişti au vrut să terorizeze un cartier: cursă cu pistolul la vedere, oprită de Poliţie 

Scene demne de filmele poliţiste pe un bulevard din Hunedoara. Încătuşaţi sub privirile a zeci de oameni VIDEO

Şi camerele de supraveghere din zonă, administrate de Poliţia Locală, au înregistrat scenele, iar la scurt timp, un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului şi i-a întrerupt distracţia şoferului. Iniţial, şoferul a încercat să fugă de poliţişti, însă a fost blocat şi încătuşat.


Sursa: Facebook (Mihai Muntean)

„Cetăţeanul care făcea drifturi în sensul giratoriu tricolor a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Un echipaj al Poliţiei rutiere l-a identificat şi acesta a fost sancţionat potrivit legii pentru tulburarea liniştii publice. Ba mai mult, a rămas şi fără permisul de conducere”, a informat Primăria Hunedoara.

Tânărul de 21 de ani a fost amendat cu 1.160 de lei şi a rămas fără permis auto pentru 30 de zile, la care se adaugă o amendă de 1.500 de lei la Legea 61, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. De asemenea, a rămas fără certificatul de înmatriculare al maşinii (din cauza poluării fonice a autovehiculului).

Cu câteva zile în urmă, tânărul a mai fost amendat în urma unui control efectuat de poliţişti împreună cu reprezentanţii Registrului Autor Român. Atunci conducea altă maşină şi a primit o sancţiune pentru folii şi poluare fonică, în valoare de 1.160 de lei. De asemenea, i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare al maşinii.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dealul Liliecilor, cel mai spectaculos loc al Autostrăzii Lugoj - Deva. Cum a rezistat lucrarea de anvergură VIDEO

„Tunelurile pentru urşi“ ale Autostrăzii Lugoj - Deva, plănuite de un deceniu. Cât costă şi cum vor arăta

Cum arată podurile pentru sălbăticiuni, de pe autostrada Lugoj-Deva, la doi ani de la construire VIDEO

Cursă nebună în Hunedoara: un şofer a „zburat” cu maşina după impactul brutal cu bordura VIDEO

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite