Românul care a semănat spaima printre nemți. A comis 66 de infracțiuni în Germania și și-a jefuit și iubita

0
Publicat:

Un bărbat de 35 de ani a fost reținut de polițiștii din Moinești după ce iubita lui l-a reclamat că i-a furat bunurile și 6.000 de euro. Autoritățile germane au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru comiterea a numeroase infracțiuni.

Bărbatul de 35 de ani a fost reținut de polițiști FOTO Shutterstock
Bărbatul de 35 de ani a fost reținut de polițiști FOTO Shutterstock

Un bărbat din județul Bacău, pe care autoritățile germane îl căutau pentru comiterea a 66 de infracțiuni, a fost prins după ce iubita lui l-a reclamat la Poliție.

Poliţia municipiului Moineşti a fost sesizată pe 12 iulie de către o femeie de 34 de ani, din localitate, despre faptul că, în perioada septembrie 2022 – iulie 2023, bărbatul de 35 de ani i-ar fi sustras din locuinţă bunuri şi suma de 6.000 de euro.

„Din cercetări polițiștii au stabilit că, femeia ar fi avut o relaţie de prietenie cu cel în cauză care i-ar fi sustras cheile apartamentului din Moineşti, de unde ulterior, în repetate rânduri i-ar fi sustras bunuri electrice, electrocasnice, mobilier şi suma de 6.000 de euro”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Oamenii legii au deschis dosar penal în acest caz pentru furt calificat, iar pe 13 iulie, în baza unui mandat de percheziţie domiciliară, polițiștii din Moinești au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului din oraşul Comăneşti, unde au fost identificate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

O parte din bunurile furate de bărbat de la iubita lui FOTO IPJ Bacău
O parte din bunurile furate de bărbat de la iubita lui FOTO IPJ Bacău

Bărbatul de 35 de ani a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bacău, în baza unui mandat european de arestare emis de către autoritățile din Germania, unde este cercetat pentru comiterea a 66 de infracţiuni.

Prin acestea se numără frauda, vătămarea corporală gravă, lovirea sau alte violențe, amenințarea, abuzul de încredere, abuzul de încredere prin fraudarea creditorilor, șantajul, înșelăciunea, infracțiuni la regimul rutier. Bărbatul a fost plasat în arestul IPJ Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite