Șofer surprins cu aproape 200 kilometri la oră pe E85, „șoseaua morții”. Câte luni i-a fost suspendat permisul

0
Publicat:

Un șofer de 23 de ani s-a ales cu o amendă usturătoare și cu permisul suspendat pentru luni bune după ce mașina pe care o conducea pe E 85 a fost depistată rulând cu 197 de kilometri pe oră în apropiere de Sascut.

Radarul l-a surprins pe șofer când circula cu 197 km/h FOTO IPJ Bacău
Radarul l-a surprins pe șofer când circula cu 197 km/h FOTO IPJ Bacău

Un conducător auto de 23 de ani, din municipiul Pașcani a fost depistat de un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău, în afara localitatății Sascut, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 197 de kilometri/oră.

„Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 150 de zile”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Un cumplit accident de circulație s-a produs pe 13 octombrie 2022, pe E85, cunoscută și ca „șoseaua morții”, din cauza numărului mare de accidente rutiere, soldate cu numeroase victime.

Două autovehicule, un BMW și un microbuz încărcat cu mere, s-au ciocnit frontal, iar impactul a fost devastator. Un bărbat de 28 de ani a fost descarcerat de pompieri și transportat la spital pentru îngriniri medicale.

Un alt bărbat, în vârstă de 49 de ani, a decedat din cauza traumatismelor suferite în urma accidentului. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accident grav, cu cinci victime, pe E85

Un alt accident grav, cu cinci victime, a avut loc pe 17 august 2022, tot pe E85, în comuna băcăuană Nicolae Bălcescu.

Poliţiştii au stabilit că o șoferiţă de 36 de ani, din localitatea amintită, în timp ce conducea un autoturism pe E85, pe directia Bacău–Sascut, la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 45 de ani.

Trei persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier, fiind vorba de cele două şoferiţe şi o pasageră din localitatea Faraoani. Cele două conducătoare auto nu consumaserâ alcool.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău.

„În urma accidentului dintre două autoturisme au rezultat 5 victime, dintre care: o victimă descarcerată, conştientă, şi preluată în vederea transportului la spital de către echipajul SAJ; o victimă preluată în vederea transportului la spital de al doilea echipaj SAJ; o victimă preluată în vederea transportului la spital de către echipajul SMURD şi 2 victime, minore, au fost evaluate de către echipajul SMURD şi au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite