Perfecţionare în chimie experimentală pentru profesorii  şi laboranţii din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău lansează, în premieră, programul de formare "Chimie experimentală", avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi destinat profesorilor şi laboranţilor de chimie. Programul este coordonat de inspectorul şcolar Răducu Galeru.

Programul de formare se va desfăşura, pentru profesorii de chimie, în intervalul 15-28 martie, la Colegiul Tehnic ”Nicolae Vasilescu Karpen” Bacău iar  pentru pentru laboranţi/tehnicieni, pe 4 martie, la Colegiul Naţional ”Dimitrie Cantemir” Oneşti şi pe 6 martie, la Liceul cu Program Sportiv Bacău. În strategia de creare a acestui program de formare continuă în domeniul chimiei, s-a avut în vedere o structură modulară, care să asigure  familiarizarea cursanţilor cu noutăţile din domeniu, dar şi pregătirea acestora în specialitate, din perspectivă ştiinţifică şi didactică. ”Prezentul program este conceput de inspectorul şcolar de specialitate, astfel încât participanţii să poată utiliza cât mai eficient facilităţile moderne de comunicare, metodele de învăţare interactive, dar şi metodele de evaluare a competenţelor proaspăt dobândite, atât pe parcursul cursului, cât şi la încheierea formării”, ne-a declarat Gabriel Stan, directorul C.C.D. Bacău.

Proiectul se adresează, atât cadrelor didactice care predau chimia, cât şi laboranţilor/tehnicienilor chimişti, şi urmăreşte  dezvoltarea competenţelor profesionale, didactice şi psihosociale ale acestora şi perfecţionarea resursei umane, necesară implementării unei politici educaţionale moderne.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite