Orbit de gelozie, un bărbat şi-a ucis cu brutalitate iubita. A mers apoi plin de sânge prin sat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 53 de ani şi-a înjunghiat mortal partenera, în vârstă de 40 de ani, după ce şi-a pierdut cumpătul, pe fondul geloziei. Crima s-a petrecut în localitatea Plopana din judeţul Bacău.

Suspectul de crimă îşi acuza mereu concubina că îl înşela, şi adesea o şi lovea, spun vecinii acestora. Anul trecut, femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva individului. 

Chiar şi aşa, cei doi au continuat să se vadă până când, într-un moment de furie necontrolată, bărbatul i-a devenit din iubit, călău.

Potrivit rudelor, bărbatul era împreună cu victima de un an. Relaţia lor a fost mereu presărată cu scandaluri din cauza geloziei lui, spun cunoscuţii cuplului. 

Totul a culminat duminică, 9 ianuarie, când cei doi s-au certat din nou, iar individul a ucis-o pe femeia de 40 de ani. A mers apoi în sat, plin de sânge, şi le-a spus celor întâlniţi pe drum ce a făcut.

Povestea lor prevedea sfârşitul. Din cauza bătăilor pe care le primea de la bărbatul violent, femeia ceruse ajutor autorităţilor, în iulie anul trecut.

„Păcat, că era o femeie bună, gospodină. Nu se certa cu lumea, nu nimic. Îşi făcea treaba acasă”, spune un alt vecin.

Suspectul a fost reţinut după crimă şi urmează să fie propus pentru arestare preventivă. Bărbatul este cercetat pentru omor şi riscă să stea după gratii următorii 25 de ani.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă pentru câţiva lei. Şi-a ucis cumnatul cu o lovitură de cuţit în inimă şi l-a rănit grav pe fratele acestuia

Crimă după o discuţie despre sex. Şi-a ucis verişoara când i-a spus că îl va reclama pentru viol

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite