Crimă pentru câţiva lei. Şi-a ucis cumnatul cu o lovitură de cuţit în inimă şi l-a rănit grav pe fratele acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 42 de ani şi-a atacat cumnaţii cu un cuţit pentru că şi-au cerut partea din vânzarea unor vechituri la talcioc. Pe unul dintre ei l-a rănit grav, iar pe celalalt l-a ucis direct cu o lovitură de cuţit în inimă. Instanţa a dispus arestarea preventivă a agresorului.

Tribunalul Galaţi a emis un mandat de arestare pe numele unui bărbat de 42 de ani, Neculai Zlata, pentru omor şi tentativă la omor. Criminalul ceruse să fie anchetat în arest la domiciliu, dar instanţa i-a respins solicitarea, astfel că a atacat decizia la instanţa superioară.

Sâmbătă, 27 noiembrie, bărbatul a şocat comunitatea din Galaţi după ce şi-a ucis unul din cumnaţi şi l-a rănit grav pe fratele acestuia. Cei trei bărbaţi sunt angajaţi ai firmei de salubritate din Galaţi şi obişnuiau să îşi mai rotunjească veniturile la sfârşit de săptămână, când vindeau vechituri în talciocul de la marginea oraşului.

Sâmbăta dimineaţa, după ce a vândut câteva vechituri, bărbatul de 42 de ani a fost luat la întrebări de cumnaţi – fraţii soţiei lui – care îşi voiau partea. Cel mai agresiv a fost cel în vârstă de 35 de ani, care şi consumase alcool.

Ca să îi despartă, a intervenit şi fratele lui, de 32 de ani. Nu a văzut, însă, că soţul surorii lui scosese un cuţit. În învălmăşeală creată, agresorul l-a lovit cu un târnăcop în cap pe bărbatul de 35 de ani, iar fratelui său i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în inimă. Victima a căzut la pământ, într-o baltă de sânge. Medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Fratele victimei, de 35 de ani, a fost transportat la spital.

”inculpatul Z.N. a aplicat o lovitură, cu o coadă de târnăcop, în cap, persoanei vătămate P.A. cauzându-i leziuni traumatice la nivelul capului, după care a lovit-o, cu un cuţit, în zona inimii pe victima P.C., provocându-i un traumatism-toraco abdominal deschis, cu plagă înţepat tăiată precordială stânga, cu secţiune costală C7 stâng, hemopneumotorax masiv stâng şi atelectazie pulmonară, transfixianta pericardică şi cardiacă, cu secţionare de diafragm transfixiant, leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia”, spune procurorul de caz.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crima unui român şochează Austria. Ucisă cu parul şi abandonată în stradă

Crima din Roman. Tatăl care şi-a înjunghiat gemenele de două luni e în stare de şoc: „Nu a putut fi audiat, doar mormăie“

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite