Crimă după o discuţie despre sex. Şi-a ucis verişoara când i-a spus că îl va reclama pentru viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Stârnit de o discuţie cu verişoara lui, în care femeia îi povestise cum întreţinuse relaţii sexuale cu alte persoane, un bărbat de 52 de ani a agresat-o sexual, iar când victima l-a ameninţat că se va duce la Poliţie, a ucis-o cu o secure.

Tribunalul Vaslui l-a condamnat pe un bărbat de 52 de ani, Gheorghe Apostol, la 17 ani de închisoare pentru omor şi viol. Decizia a fost pronunţată pe 16 decembrie şi nu este definitivă. Crima a avut loc în dimineaţa zilei de 10 aprilie 2021.

Bărbatul mersese cu o zi înainte la verişoara lui din satul vasluian Barboşi. Cei doi au consumat împreună cam doi litri de vin, iar la un moment dat femeia a început să îi povestească verişorului ei despre relaţiile ei cu alţi bărbaţi, în special despre raporturile sexuale pe care le întreţinuse. După această discuţie şi ameţit de aburii alcoolului, Gheorghe Apostol i-a propus femeii să întreţină relaţii sexuale. 

Pentru că verişoara lui a refuzat, a luat o cană de pe masă şi a lovit-o de două ori în cap, iar victima a început să sângereze. Imediat după agresiune, femeia a acceptat să întreţină relaţii sexuale, s-a dezbrăcat şi s-a aşezat pe pat, iar individul a agresat-o sexual.

Ucisă cu bestialitate

Cei doi au dormit în acelaşi pat, iar dimineaţă lucrurile au luat-o razna după ce femeia i-a spus verişorului său că îl va reclama pentru viol.

”l-a spus inculpatului că se va duce la poliţie şi va reclama faptul că el a încercat să o violeze. În acel moment, inculpatul s-a enervat, a luat o secure de lângă sobă şi i-a aplicat victimei o lovitură cu muchia în cap, victima căzând pe pat, cu faţa în jos, cu picioarele lângă pat. în această poziţie, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu securea în cap, până ce victima a decedat”, au stabilit anchetatorii.

Agresorul a părăsit apoi locuinţa verişoarei lui, luând cu el şi securea folosită la comiterea crimei. A aruncat-o apoi la marginea umei păduri şi a plecat într-un sat învecinat unde lucra ca zilier. Victima a fost găsită moartă în cursul aceleiaşi zile de către o nepoată, care a anunţat Poliţia.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Crimă pentru câţiva lei. Şi-a ucis cumnatul cu o lovitură de cuţit în inimă şi l-a rănit grav pe fratele acestuia

Cum vrea să se apere suspectul nr. 1 al crimei de la Iaşi. Avocatul depune istoricul deplasărilor prin GPS

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite