Bărbatul care a ucis o femeie de 35 de ani şi pe fiica acesteia de 10 ani, apoi s-a sinucis, era rudă cu victimele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO obiectivbr.ro
FOTO obiectivbr.ro

Un bărbat din judeţul Bacău a înjunghiat o femeie de 35 de ani şi o fată de 10 ani, apoi s-a sinucis. Crimele au avut loc sâmbătă, 30 iulie. Toţi trei au murit, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a deschis o anchetă pentru a afla motivul care l-a determinat pe bărbat să comită crimele.

Potrivit unor surse judiciare, citate de news.ro, femeia de 35 de ani ucisă sâmbătă, 30 iulie, era mama fetei de 10 ani, înjunghiată şi ea mortal, iar bărbatul care a comis crimele era rudă cu cele două.  

Deocamdată, nu se cunoaşte motivul gestului bărbatului.  

„La data de 30 Iulie, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat prin 112, despre faptul că, în comuna Gioseni ar fi 3 persoane înjunghiate. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi procuror din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Bacău”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.  

Potrivit sursei citate, din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni, ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani şi o fetiţă de 10, ambele decedând.  

„Totodată, bărbatul în cauză şi-ar fi provocat leziuni, incompatibile cu viaţa”, au mai transmis poliţiştii.  

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, pentru a afla motivul care l-a determinat pe bărbat să le ucidă pe femeia de 35 de ani şi pe fiica acesteia de 10 ani.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Poliţiştii care au constatat o sinucidere n-au observat că la câţiva paşi era cadavrul unei femei omorâte de sinucigaş

Hachiko de România. Un câine continuă să îşi aştepte stăpânul în pragul casei, un bătrân de 84 de ani, deşi acesta a decedat

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite