Au furat roțile unei mașini implicate într-un accident. Recompensa oferită pentru prinderea hoților

0
Publicat:

O mașină Volkswagen Beetle, implicată într-un accident pe raza localității băcăuane Sănduleni, a fost prădată de hoți înainte ca proprietarul să apuce să o transporte cu o platformă la un service.

Hoții au furat trei roți ale mașinii răsturnate FOTO unupetrotus.ro
Hoții au furat trei roți ale mașinii răsturnate FOTO unupetrotus.ro

La scurt timp după producerea unui accident rutier în comuna Sănduleni, județul Bacău, proprietarul mașinii a constatat cu stupoare că autovehiculul răsturnat pe marginea șoselei a fost prădat de hoți.

Evenimentul rutier a avut loc pe 8 decembrie, iar mașina implicată în accident, un Volkswagen Beetle, s-a răsturnat de mai multe ori, șoferul și un pasager scăpând nevătămați.

Mașina fusese închiriată din Onești, iar înainte ca proprietarul să o preia cu o platformă și să o transporte la un service, hoții au furat trei roți ale autovehiculului, dar și cricul și trusa medicală. Ar fi furat și a patra roată dacă nu avea un sistem antifurt.

Proprietarul mașinii oferă acum o recompensă de 500 de euro oricărei persoane care îl ajută să îi prindă pe hoți.

„Cine îmi poate oferi detalii cu privire la furtul jantelor la această mașină, accident provocat în data de 08.12.2022, în comuna Sănduleni, județul Bacău … (mașina fiind închiriată) în timp de câteva ore au fost furate 3 jante.. (3 roți)… a 4-a roată avea prezon antifurt. Să te bucuri la un om care putea să moară și să furi roțile la mașină, ofer 500 euro pentru cele 3 roți, … și dosar penal în instanță pentru furt … cine îmi dă indiciu promit să ofer această sumă. Rog share! Mulțumesc!”, a transmis proprietarul mașinii pe o rețea de socializare.

Au luat o mașină să meargă la furat, apoi au dus-o înapoi ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic

Hoții dovedesc de multe ori că nu au limite în ceea ce privește tupeul și ingeniozitatea. Trei tineri din Cluj, la adăpostul întunericului, în seara de 21 septembrie, au furat o mașină parcată pe o stradă din Cluj-Napoca, în zona străzii Someșeni, apoi în jurul orei 22.10, au mers pe un șantier, au forțat ușa de acces, au pătruns în două containere modulare, de unde au sustras mai multe unelte electrice, pe care le-au transportat apoi cu mașina furată.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore, trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 21 septembrie, în jurul orei 22.10, cei trei ar fi sustras un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, după care s-ar fi deplasat cu autovehiculul pe un șantier situat în oraș”, susțin reprezentanții Poliției Cluj.

Ulterior, cei trei s-au deplasat cu autoturismul în locul de unde l-ar fi sustras, lăsându-l în parcare. Prejudiciul cauzat a fost evaluat la aproximativ 15.000 de euro.

„În baza investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Grupării Mobile de Jandarmi Cluj au pus în executare 3 mandate de aducere pe numele tinerilor bănuiți. Doi dintre aceștia, în vârstă de 16 și 26 de ani, au fost depistați de polițiști în municipiul Cluj-Napoca”, au adăugat reprezentanții Poliției Cluj.

Potrivit sursei citate, cu sprijinul polițiștilor dejeni a fost depistat și cel de-al treilea tânăr, în timp ce se afla pe raza municipiului Dej.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite