Trei minori au străbătut țara cu o mașină furată. Șoferul are 15 ani. Unde au fost prinși

0
Publicat:

Trei minori din județul Bacău au furat un autoturism și au plecat într-o aventură. Drumul lor s-a sfârșit la Nădlac (Arad), la granița de vest a țării, când au dat față în față cu un echipaj al poliției.

La volan se afla un minor FOTO arhivă Adevărul
La volan se afla un minor FOTO arhivă Adevărul

Autoturismul era condus de un minor de 15 ani. Acesta fusese furat din județul Bacău, pe data de 7 aprilie 2024.

Polițiștii orașului Nădlac (Arad) au desfășurat o acțiune pe raza localității, împreună cu polițiștii de frontieră și polițiștii locali.

La vederea unui echipaj, un autoturism și-a schimbat direcția de deplasare, polițiștii pornind în urmărirea acestuia. Mașina a fost găsită într-o parcare din apropiere, iar trei minori, la scurt timp, au fost prinși în localitate.

Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost condus de un minor de 15 ani, din județul Bacău, care călătorea însoțit de alți doi minori, de aceeași vârstă, din același județ. Autoturismul figurează sustras din județul Bacău, din data de 7 aprilie 2024, iar cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Unul dintre cei trei minori figura în bazele de date ca fiind căutat de autorități”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Cei trei minori au fost internați într-un centru al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad. În cauză a fost întocmit un dosar penal și se continuă cercetările pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Alt caz la Vâlcea 

În urmă cu doi ani, o filmare care surprinde mai mulți copii fericiți că se află într-o mașină fără adulți, în timp ce aceasta rulează pe drumurile publice din județul Vâlcea, a apărut pe rețelele de socializare.

Trei copii s-au urcat într-o mașină și au plecat la plimbare pe drumurile din Bălcești (Vâlcea). Poate că nu se afla nimic despre aventura lor dacă nu s-ar fi lăudat printr-o filmare postată pe Tik-Tok.

Astfel au intrat pe fir și polițiștii care între timp au aflat cine sunt protagoniștii filmării. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite