Minori prinşi la volan pe drumurile publice în judeţul Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost prinşi de poliţişti FOTO Adevărul
Cei doi tineri au fost prinşi de poliţişti FOTO Adevărul

Doi minori au fost depistaţi de poliţiştii ialomiţeni conducând pe drumurile publice. Primul dintre ei le-a declarat oamenilor legii că a sustras maşina de la domiciliu şi a plecat la o plimbare nocturnă.

În noaptea de 15/16 iulie, poliţiştii din Secţiei Ion Roată au observat, în trafic, pe raza comunei Manasia, un autoturism ce avea o deplasare sinuoasă.

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat faptul că şoferul autoturismului este un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Bărbuleşti, care se afla singur în autoturism şi care a precizat poliţiştilor că ar fi sustras autoturismul de la domiciliu.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi  furtul în scop de folosinţă.

Tot în cursul nopţii trecute, în jurul orei 03.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe drumul public DJ 201A, în interiorul comunei Adâncata. 

Cu ocazia legitimării şi verificării în bazele de date s-a constatat că şoferul este un minor în vârstă de 17 ani, din oraşul Voluntari, şi nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vă mai recomandăm .şi:

Prognoza meteo:  Ce ne aşteaptă după valul de caniculă. Avertismentul meteorologilor

Cum au evitat o tragedie de proporţii piloţii elicopterului Black Hawk aterizat forţat în centrul Bucureştiului. Ce probleme a avut aparatul

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite