Doi minori, prinşi la volan pe drumurile publice de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Budeşti au întocmit dosare penale pe numele a doi minori, care au fost prinşi conducând fără permis. Poliţia le-a întocmit dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

În ziua de 11 februarie, poliţiştii au oprit pentru control pe  DJ 100, satul Postăvari, judeţul Călăraşi, un autoturism condus de tânăr, în vârstă de 17 ani.  De asemenea, la data de 12 februarie, oameniilegii au depistat pe strada Floarea Soarelui, din oraşul Budeşti, un autoturism condus de tânăr, de 16 ani. Aceştia nu posedau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele minorilor, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii reamintesc faptul că, în conformitate cu prevederile Codului Penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite