Tragedie la Arad. Un bărbat a murit lovit de tren chiar în Gara CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un eveniment tragic, avut loc sâmbătă, 3 iunie, în Gara CFR din municipiul Arad. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit după ce a fost lovit de tren sub privirile îngrozite ale martorilor.

Incidentul s-a petrecut în gara din Arad FOTO arhivă Adevărul
Incidentul s-a petrecut în gara din Arad FOTO arhivă Adevărul

Echipajul medical SMURD a încercat să îl salveze începând manevrele de resuscitare.

 ,,Echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad intervine în aceste momente pentru acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane lovite de tren, în Gara mare a municipiului Arad. Intervenția este în dinamică", a fost primul mesaj transmis de către Rucandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Bărbatul a fost scos de sub locomotivă în stare de inconștiență.

Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad, a declarat că, în pofida tuturor eforturilor depuse de către echipajul medical, victima a fost declarată decedată.

Alt caz la Săvârșin

Nu este primul caz de acest gen din județul Arad. Anul trecut un bărbat din Arad a fost călcat de trenul InterRegio 75 Budapesta – Sibiu – Brașov, în localitatea Săvârșin în timp ce traversa linia ferată, fără să se asigure.

A murit decapitat

Cel mai groaznic incident de acest fel s-a petrecut în anul 2019 când un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani a murit după ce a fost decapitat de un tren. Totul s-a petrecut în zona podului CFR din cartierul Micalaca.

Este vorba de un tânăr de aproximativ 25 de ani, accidentat mortal pe podul CFR Micalaca – Aradu Nou de trenul Regio 2604, care circula pe direcția Arad – Timișoara. Se efectuează verificări pentru stabilirea identității victimei și circumstanțele care au dus la producerea acestui accident”, au transmis atunci reprezentanții IPJ Arad.

Martorii au spus că tânărul s-ar fi întins pe liniile de cale ferată, cu intenția clară de a se sinucide.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite