Bărbat găsit mort pe calea ferată, lovit de tren. Se certase cu prietena și plecase cu mașina femeii

0
Publicat:

Trupul neînsuflețit al unui tânăr din Arrgeș a fost găsit lovit de tren. Bărbatul plecase cu mașina prietenei, după o ceartă aprinsă, iar autovehiculul era dat în atenția polițiștilor.

Tren CFR. FOTO Facebook CFR Călători
Tren CFR. FOTO Facebook CFR Călători

„În noaptea de 27 spre 28 ianuarie, polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat și o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză”, precizează IPJ Argeș.

Ca urmare a sesizării, pe baza descrierii, mașina a fost dată în atenția polițiștilor din structurile rutiere și de ordine publică aflați în teren.

Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcțiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată.

Găsit tăiat de tren

La scurt timp a fost găsit și tânărul. Era mort.

„Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren. În cauză se desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc”, explică IPJ Argeș.

Amintim că, tot luna aceasta, un tânăr din Neamţ s-a sinucis tot pe calea ferată. Bărbatul s-a întins pe şine şi a aşteptat să vină trenul.

În urmă cu un an și jumătate, un tânăr de 17 ani a murit, după ce a fost lovit de trenul Regio 7575, care circula de la Mărăşeşti către Galaţi. Băiatul s-ar fi aruncat în faţa trenului.

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri