Un șofer a scăpat miraculos după ce a fost lovit de tren: a ieșit singur din mașina distrusă

0
Publicat:

Accidentul feroviar a avut loc în apropiere de Craiova, la o trecere de cale ferată semnalizată cu indicatorul "crucea Sfântul Andrei". În tren erau în jur de 30 de călători.

image

  Accidentul feroviar a avut loc în jurul orei 19,30 în localitatea doljeană Almăj situată la câțiva kilometri de Craiova. Deși șoferul a văzut "Crucea Sfântul Andrei" a crezut că are timp să traverseze calea ferată, dar a fost lovit în plin de trenul de călători 2095 care se deplasa pe ruta Târgu Jiu - Craiova.

Bărbatul a scăpat ca prin minune și chiar a reușit să se strecoare afară din autoturismul grav avariat. Mai mulți călători care au sărit din tren imediat după impact au privit întreaga scenă și au sunat imediat la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri și două ambulanțe, însă doar șoferul a necesitat îngrijiri medicale. Bărbatul a suferit mai multe leziuni, dar a fost transportat la Spitalul de Urgență conștient și în stare stabilă.

Trenul a staționat la locul accidentului circa 50 de minute. Conform reprezentanților CFR, în urma impactului dintre tren și autoturism nu s-au înregistrat probleme majore la calea ferată sau locomotivă și circulația a putut fi reluată.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite