Spectacol de rock simfonic, susţinut la Arad. IRIS şi Maia Morgenstern, capetele de afiş ale evenimentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa IRIS, aşteptată la Arad
Trupa IRIS, aşteptată la Arad

Un spectacol de rock simfonic va avea loc vineri seara în municipiul Arad, în faţa Palatului Administrativ. Arădenii sunt aşteptaţi la acest eveniment în cadrul căruia pe scenă vor urca trupa IRIS alături de Cristi Minculescu, Felicia Filip şi Maia Morgenstern.

Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură şi Asociaţia  Arad  Capitală Europeană a Culturii 2021 organizează vineri, 25 septembrie, de la ora 19, un spectacol extraordinar de rock simfonic „DIN NOU ÎMPREUNĂ” susţinut de Trupa IRIS alături de Cristi Minculescu, Felicia Filip, Maia Morgenstern, Filarmonica Banatul din Timişoara şi Filarmonica de Stat Arad.

Evenimentul are loc pe platoul din  faţa primăriei şi susţine candidatura Aradului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

De asemenea, sâmbătă, 26 septembrie, va avea loc prezentarea proiectului pe care Aradul îl susţine, în competiţia pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, ca parte a strategiei de dezvoltare a Aradului.

Evenimentul are loc de la ora 18.00, la Fabrica de Tramvaie (SC Astra Vagoane Călători SA) situată pe Calea Victoriei nr. 33-35.

Vă mai recomandăm: FOTO VIDEO Spectacol impresionant pe Casa Poporului: Ciobanul Bucur s-a plimbat pe clădirea Parlamentului

Spectacol. Anda Adam şi Ileana Ciuculete încing atmosfera la Zilele Călăraşiului

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite