Psihoza de la benzinării, dusă la extrem. Pubele şi containere uriaşe umplute cu combustibil la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa aradon.ro
Sursa aradon.ro

Panica legată de scumpirea combustibililor i-a determinat pe şoferi să recurgă la soluţii mai puţin obişnuite pentru a-şi face rezerve, la o benzinărie din judeţul Arad fiind surprinse miercuri seara, 9 martie, persoane care alimentau chiar în pubele.

În fotografiile realizate miercuri seara de un şofer la o benzinărie din Pâncota şi făcute publice de aradon.ro, se vede cum o persoană aflată la volanul unui microbuz de transport marfă cu numere din Arad  umple 6 pubele de gunoi de 240 de litri fiecare.

"Din imagini se vede că, doar uneori, uşile microbuzului erau apropiate pentru a încerca astfel să se ascundă, cât de cât, recipienţii în care era introdus carburantul"; scrie în publicaţia citată. 

În alte fotografii se văd arădeni care alimentează recipienţi de dimensiuni mari. 

Panica s-a instalat după ce preţurile la combustibil au început să crească în judeţul Bihor, la o benzinărie din municipiul Beiuş, partener Mol, fiind afişate unele de 11 lei, atât la benzină cât şi la motorină.

Contactat de reporterul Adevărul, Daniel Degău, administratorul benzinăriei a explicat că a cumpărat un lot de combustibil foarte scump

"Am cumpărat din depozitul de la Tileagd al Mol carburantul cu 8,6 lei litrul, în condiţiile în care eu până acum la pompă l-am vândut cu 7,6! Mi-au zis că dacă nu-mi convine să nu iau. Şi aşa am o cisternă pe care nu mi-au umplut-o! Mâine va fi şi mai scump, am înţeles că va fi 10 lei litrul", a explicat Degău. 

Psihoza de la benzinării
Psihoza de la benzinării

Şoferul s-a postat în faţa pubelelor, pentru ca şoferii din spatele lui să vadă cât mai puţin din ce se întâmplă Sursa: aradon.ro 

Psihoza de la benzinării

De teamă că va stârni revoltă, şoferul dubiţei a închis la un moment dat o uşă a autovehiculului Sursa aradon.ro 

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a dat asigurări miercuri seara, că preţurile nu vor creşte, precizând că nu există argumente pentru o majorare nejustificată a preţurilor combustibilului. 

„România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanţii Rompetrol şi ai OMV Petrom şi am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere şi vor asigura livrările către clienţi. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi. Avem suficiente stocuri!”, a afirmat ministrul.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea unor controale ample la benzinăriile din România. 

Vă recomandăm şi: 

Cozi uriaşe la benzinăriile din Bihor. Autorităţile avertizează că isteria este alimentată artificial VIDEO

Cât costă carburanţii joi dimineaţă după zvonurile că se vor scumpi peste noapte cu 2 lei şi panica de miercuri seară

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite