FOTO Mişcare prin dans, în Parcul Copiilor. Acţiunea a fost iniţiată de către un voluntar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii dansatori au făcut spectacol în parc
Tinerii dansatori au făcut spectacol în parc

Parcul Copiilor a fost sâmbătă seara gazda primului flash-mob din cadrul proiectului „Mişcare prin Dans”, iniţiat şi implementat de către Fundaţia Pro Prietenia Arad.

Ana Chirilă, voluntar al Fundaţiei Pro Prietenia Arad, spune că dansul tinerilor din trupa New Generation a atras toată atenţia şi a strâns o mulţime de privitori curioşi de spectacolul ce li se desfăşura în faţa ochilor.

„Am acceptat această invitaţie deoarece tema acestui eveniment ne caracterizează ca mod de viaţă – O minte sănătoasă, un trup sănătos, o viaţă sănătoasă. Stilul nostru de dans reprezintă cultura hip-hop, care ne oferă ocazia  să fim noi înşine, să fim liberi în ceea facem în viaţa de zi cu zi, iar deviza care ne conduce este aceea că ceea ce faci astăzi, te defineşte mâine” a spus instructorul coregraf al trupei, Mike David, de la Şcoala de dans Hip-Hop Dance Style.

Tânărul voluntar Ruben Galiş este cel care a venit cu această  idée şi a organizat evenimentul. Tânărul este la a doua iniţiativă de acest gen:

„Am dorit să continui aceste evenimente deoarece vreau să susţin mişcarea, însă nu doar în rândul tinerilor. Aceasta trebuie să se realizeze încă de la vârste fragede şi de data aceasta, Parcul Copiilor a fost locul perfect, deoarece copii trebuie să înveţe şi să conştientizeze importanţa mişcării şi mai ales a dansului, deoarece prin dans putem să ne exprimăm propriul stil şi să creştem din toate punctele de vedere. Aceste activităţi nu se opresc aici, proiectul are continuitate, iar noi vom continua să diseminăm aceste idei şi să încurajăm aceste iniţiative”, a declarat Ruben Galiş. 

Vă mai recomandăm: Top 10 mişcări de dans care au intrat în istorie

Mişcare în aer liber. Zeci de sătmăreni au răspuns pozitiv demonstraţiilor de dans din Grădina Romei

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite