Colegiul Economic a sărbătorit 130 de ani de învăţământ economic în Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegiul Economic Arad a fost în sărbătoare, cu ocazia împlinirii a nu mai puţin de 130 de ani de existenţă a învăţământului economic în Arad. Cu această ocazie au avut loc mai multe evenimente, în diferite locaţii ale municipiului.

Printre acestea se numără  o se siune de referate şi comunicări, participarea la deschiderea oficială a Târgului regional al  Firmelor de exerciţiu „Exersăm acum, profesăm în viitor“ şi al Târgului inter-regional din cadrul  POSDRU, evenimente organizate la Expo Arad, competiţii sportive între mai multe echipe ale liceului, eveniment desfăşurat la Liceul Pedagogic  dar şi un moment festiv dedicat evenimentului.

Acesta din urmă a avut loc la Liceul Economic şi a adunat o serie de personalităţi locale. Printre acestea s-au numărat Arhiepiscopul Aradului ÎPS Timotei Seviciu, preşedintele Camerei de Comerţ Arad, Gheorghe Seculici, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, Claudius Mladin, dar şi reprezentanţi ai celor două universităţi arădene.

Instituţiile partenere ale evenimentelor au fost: Consiliul Local al Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură,  Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, Primăria Municipiului Arad, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş“ Arad.

Vă mai recomandăm: Peste o jumătate de secol de învăţământ superior la Piteşti. Istoria UPIT

A început Săptămâna Porţilor Deschise pentru învăţământul profesional, la Bucureşti

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite