De ce a murit cântărețul de muzică populară Mile Povan, la doar 31 ani. Solistul a fost găsit fără suflare în casă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multe semne de întrebare s-au ridicat atunci când un cântăreț îndrăgit de muzică populară, Mile Povan din Arad, a fost găsit mort în casă, la vârsta de 31 de ani. Apropiații săi au confirmat pentru Adevărul care este cauza exactă a morții.

Mile a fost un cântăreț îndrăgit FOTO arhivă personală
Mile a fost un cântăreț îndrăgit FOTO arhivă personală

Cântărețul de muzică populară Mile Povan (Mihai Leric pe numele său real), fiul unui popular interpret de folclor, Viorel Leric, din Arad, a fost găsit mort în locuință în data de 27 februarie 2024.

Moartea lui a adus durere în rândul familiei, prietenilor și a celor care îl îndrăgeau ca artist. Mii de mesaje sunt postate pe site-ul de socializare Facebook. Sorin Sabău a postat și o poezie făcută special pentru Mile: „Drum lin spre zările albastre, Odihnă veșnică-ntre astre falnicului lipovan regretat, Mile Povan!”.

poezie mile jpg

Apropiații spun că Mile Povan ar fi luat pastile de detoxifiere. Conform informațiilor primite de la familie și a celor scrise pe Certificatul Medical Constatator al Decesului, moartea a survenit în urma infarctului miocardic.

Certificatul decesului lui Mile Povan
Certificatul decesului lui Mile Povan

Din cauză că s-a simțit rău, cu doar o zi înainte să moară, Mile a chemat Ambulanța la el acasă și a fost transportat la spital. După ce i s-au oferit îngrijiri, acesta a dorit să plece acasă.

Fratele lui, știind că Mile a fost la spital și apoi nu a mai răspuns la telefon, a hotărât să cheme pompierii pentru a sparge ușa. Așa s-a descoperit că Mile zăcea fără suflare în apartament.

Am auzit că a luat ceva pastile să slăbească, unele care nu sunt așa de bune și au reacții. Nu știm mai multe”, a declarat una dintre prietene.

Vecinii șocați

În seara în care a fost găsit mort în casă, toți vecinii au rămas șocați, deoarece îl știau bine.

Familia a postat informații despre priveghi și înmormântare.

Astfel, pentru cei care vor să le fie alături priveghiul va avea loc joi, 29 februarie 2024, de la ora 18.00, la capela nouă din Lipova. Înmormântarea va fi vineri, 1 martie 2024, de la ora 14.00. Se specifică faptul că regulamentul cimitirului este de a nu aduce coroane artificiale.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite