Un cântăreţ a murit în timp ce concerta: „S-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul şi compozitorul David Olney a murit la vârsta de 71 de ani, în timp ce concerta, aşezat pe un scaun pe scenă, în cadrul unui festival în Florida.

David Olney era în mijlocul unei piese când şi-a cerut scuze, a închis ochii, a tăcut şi şi-a aplecat capul, cu bărbia în piept, fiind aşezat pe un scaun pe scenă, potrivit unor muzicieni care performau alături de el, notează BBC.

Olney era implicat într-un dialog muzical cu cântăreaţa Amy Rigby. Aceasta a descris, pe Facebook, ultimele lui momente: „Olney era în mijlocul celei de-a treia piese când s-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii“. Aceasta a explicat că s-a încercat resuscitarea, însă artistul folk era deja mort.

Aparent, cântăreţul a suferit un atac de cord în timpul concertului din Santa Rosa Beach, deşi iniţial spectatorii şi ceilalţi cântăreţi au crezut că doar a făcut o pauză. Ulterior, când şi-au dat seama de gravitatea situaţiei, l-au întins pe scenă şi au încercat să îl salveze.

David Olney a fost un nume important pentru stilurile folk-rock şi Americana. El a devenit cunoscut ca membru al trupei X-Rays, iar pe parcursul carierei sale a înregistrat 20 albume de studio, având şi colaborări cu artişti precum Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Del McCoury şi Steve Earle.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite