Un tânăr cântăreț de muzică populară, găsit mort în casă

0
Publicat:

Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan, a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad, din zona UTA. Prietenii sunt în stare de șoc.

Mile Povan 1 jpg

Apropiații spun că acesta nu răspundea la telefon, iar fratele lui a decis să spargă ușa apartamentului. Imaginea a fost una de coșmar, deoarece trupul acestuia zăcea fără suflare în locuință.

Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, spun vecinii.

 Primele mesaje au și început să curgă pe site-ul de socializare Facebook:

O veste atât de tristă, nu îmi vine să cred. Un bun prieten și coleg talentat, prea repede ai plecat de lângă noi, nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace ! Condoleanțe familiei îndurerate”.

Mile era îndrăgit deoarece pe unde mergea făcea ca cei din jur să se simtă bine. Avea mai multe melodii postate pe internet care erau ascultate de persoane din întreaga lume. 

Un alt artist mort 

Amintim că un artist în vârstă de doar 31 ani, solist al Ansamblului Profesionist Doina Oltului, a decedat luni, 3 aprilie 2023. Marian Toma a suferit un accident vascular.

Vestea morții artistului au anunțat-o colegii de la Ansamblul Folcloric „Doina Oltului” din Slatina.

Solistul a fost dus sâmbătă, 1 aprilie 2023, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, medicii constatând că a suferit un accident vascular hemoragic. A fost transferat în aceeași seară la un spital din București, unde luni, 3 aprilie 2023, a decedat. Conform unor surse din cadrul SJU Slatina, accidentul vascular s-a produs pe fondul unor condiții medicale preexistente.

Tânărul Marian Toma avea, de câțiva ani, și o școală de muzică, ajutându-i pe copii și tineri să-și descopere și să-și șlefuiască talentul. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite