Dan Ciotoi are cancer. Înainte de operație, artistul primise un diagnostic gresit. „Îmi era rău, noaptea nu am dormit”

0
Publicat:

Celebrul cântăreț de muzică populară, Dan Ciotoi, are de dus o grea luptă cu cancerul. Liderul trupei Generic a fost, recent, supus unei intervenții chirurgicale de urgență, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul al doilea. Vestea tragică a fost dezvăluită publicului de fiul său, Liviu, prin intermediul platformei TikTok.

Dan Ciotoi FOTO Facebook
Dan Ciotoi FOTO Facebook

Potrivit informațiilor furnizate de PROTV, Dan Ciotoi a traversat o lună grea, fiind nevoit să își petreacă timpul în spitale pentru investigații și tratament. Solistul a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă, iar intervenția chirurgicală a fost imperativă pentru a încerca să controleze răspândirea bolii.

După operație, fiul său Liviu a transmis următorul mesaj emoționant pe TikTok, împărtășind îngrijorarea și speranța sa: „Tatăl meu a fost operat de urgență! Este la Terapie Intensivă... așteptăm să se trezească și să dea Dumnezeu să fie bine!”

Dan Ciotoi a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a povestit despre experiența sa tulburătoare și eforturile sale de a se recupera. Artistul a mărturisit că se simte mult mai bine acum și că își urmează un regim alimentar strict, bazat pe alimente sănătoase.

Artistul, diagnosticat greșit

Povestea începutului suferinței lui Ciotoi a fost dezvăluită într-un interviu, unde artistul a vorbit despre primele semne ale bolii.

În timpul unui turneu în Germania, am început să resimt crampe abdominale puternice”, a mărturisit el.

Schimbându-și dieta și continuând să își ducă la îndeplinire angajamentele profesionale, Ciotoi a amânat vizita la medic, o decizie care ar fi putut avea consecințe grave.

Am stat trei, patru zile și mi-au spus că sunt bine. Acolo m-au tratat de obstrucție intestinală, dar fără să-mi facă analizele care mi-au fost recomandate inițial. M-au trimis acasă ca fiind sănătos. Pe lângă asta, mi-au descoperit că am și diabet, dar a fost un diagnostic greșit. Acolo la spital eram pe hrană lichidă și acasă mi-au zis să trec pe hrană solidă. După două zile a început iar să mă doară, îmi era rău, noaptea nu am dormit deloc, a mai povestit cântărețul.

După încercări eșuate de a primi un diagnostic precis, artistul s-a adresat unor medici diferiți și a căutat ajutor într-un spital privat din Târgoviște. Aici, a primit diagnosticul crunt și a fost trimis de urgență la o intervenție chirurgicală în București.

Dan Ciotoi a trecut prin momente dificile și multiple intervenții chirurgicale pentru a lupta împotriva bolii. Rezultatele investigațiilor au arătat că afecțiunea sa era mai gravă decât se anticipase inițial, ceea ce a necesitat o abordare agresivă în cadrul tratamentului său.

În prezent, Dan Ciotoi se recuperează, iar familia și fanii îi transmit gânduri de însănătoșire și susținere în această perioadă dificilă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite