Banii strânşi pentru balul bobocilor de la "Economic", donaţi victimelor din clubul Colectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii şi profesorii Colegiului Economic din Arad au decis să doneze suma de bani strânsă pentru balul bobocilor, victimelor tragediei din clubul bucureştean Colectiv. Este vorba despre suma de aproximativ 5.000 de lei.

De asemenea, organizatorii balului au decis să schimbe locaţia la care erau aşteptaţi sute de tineri. Balul va avea totuşi loc, dar nu într-un restaurant, ci în sala de sport a şcolii.

"Împreună cu organizatorii, adică elevii de clasa a XI-a am decis să donăm suma strânsă pentru a ajuta victimele tragediei din Bucureşti. Am dorit să fim solidari şi să ne arătăm compasiunea pentru cei care au avut de suferit", a declarat Monica Băltăreţu, directorul Colegiului Economic din Arad.

Aceasta mai spune că balul bobocilor va avea totuşi loc, în sala de sport a şcolii, sâmbătă, 7 noiembrie.

"Ne-am gândit să anulăm balul bobocilor, dar era păcat de munca pe care au depus-o bobocii, s-au pregătit intens. În plus, avem invitaţi de la o şcoală din Elveţia, cu care suntem înfrăţiţi, iar reprezentanţii acesteia vor fi prezenţi la bal. Îl vom organiza într-un cadru restrâns", mai spune Monica Băltăreţu.

Banii strânşi din vânzarea biletelor vor ajunge în contul de întrajutorare a victimelor tragediei din capitală.

Vă mai recomandăm: Incendiul de la Clubul Colectiv: „Când am intrat înăuntru, era o linişte desăvârşită. Se auzeau doar telefoanele sunând încontinuu“

Sacrificiul Mariei. Când banii şi moartea se împart la cinci

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite