UPDATE Accident grav în Slatina. Coliziune între un autotrailer și un autoturism, care au ricoșat în pietoni aflați „la ocazie” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav s-a produs în municipiul Slatina, luni, 17 octombrie 2022. Un autotrailer și un autoturism s-au ciocnit, autotrailerul pătrunzând în stația de microbuz și acroșând un pieton. Două persoane au fost transportate la spital, una în stare gravă.

Două mașini au intrat în coliziune FOTO: Adevărul/martor
Două mașini au intrat în coliziune FOTO: Adevărul/martor

UPDATE: Trei persoane au fost implicate în accidentul rutier petrecut în zona vechii catedrale din municipiul Slatina, dintre care una este rănită grav.

Șoferul unui ansamblu de vehicule (autotrailer) nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” și la schimbarea direcției de mers, intrând pe strada Ionașcu, venind dinspre strada Tudor Vladimirescu, s-a ciocnit cu un autoturism care venea dinspre semafoare cu viteză mare.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, șoferul, grav rănit, intrând în stop cardio-respirator. Ansamblul de autovehicule a intrat ulterior în stația în care o femeie aștepta microbuzul, aceasta fiind rănită ușor. Singurul care a scăpat nevătămat a fost șoferul autocamionului, care a refuzat transportul la spital.

Știrea inițială

Mai multe autospeciale s-au deplasat la locul producerii accidentului, în zona Pieței agroalimentare „Frații Buzești” din municipiu. Vizavi de piață este un loc în care navetiștii așteaptă mijloacele de transport în comun sau mașinile „de ocazie”.

Autocamionul s-ar fi ciocnit cu un autoturism FOTO: Adevărul/martor
Autocamionul s-ar fi ciocnit cu un autoturism FOTO: Adevărul/martor

Un autocamion și un autoturism s-ar fi ciocnit, unul dintre autovehicule acroșând ulterior un pieton. Cel puțin acestea sunt datele transmise la 112, mai mulți trecători apelând numărul unic de urgență.

O mașină s-a răsturnat FOTO: Adevărul/martor
O mașină s-a răsturnat FOTO: Adevărul/martor

Evenimentul este în desfășurare, primele autospeciale care au ajuns la fața locului preluând deja persoane rănite, spun martorii de la fața locului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite