Caz șocant la o școală gimnazială din Teleorman. O fetiță de nouă ani ar fi fost violată în toaletă

0
0

Caz șocant la școala din localitatea teleormăneană Mârzănești! O fetiță în vârstă de nouă ani ar fi fost violată în toaletă. În timp ce reprezentanții unității de învățământ neagă incidentul, Poliția a deschis o anchetă. Mătușa victimei a reclamat incidentul duminică, 2 octombrie, iar oamenii legii au stabilit că violul ar fi avut loc pe 27 septembrie.

Fetița ar fi fost abuzată în toaleta școlii FOTO pixabay
Fetița ar fi fost abuzată în toaleta școlii FOTO pixabay

IPJ Teleorman a transmis un comunicat de presă referitor la acest caz, menționând că incidentul semnalat s-ar fi petrecut marți, 27 septembrie. Potrivit IPJ Teleorman, o persoană din localitatea Mârzănești, județul Teleorman, a sesizat, în 2 octombrie, prin 112, că nepoata ei, în vârstă de nouă ani, ar fi fost victima unui viol.

„A fost constituită echipa operativă de cercetare la fața locului din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Alexandria, iar în urma verificărilor efectuate s-au stabilit următoarele: Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie, în toaleta unității de învățământ din localitatea Mârzănești. Au fost sesizate DGASPC Teleorman și Inspectoratul Școlar, iar fetița a fost transportată la o unitate medicală, pentru stabilirea situației de fapt, împreună cu tutorele acesteia. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „viol”, urmând a se propune soluție legală, prin Parchetul competent”, se arată în comunicatul IPJ Teleorman.

În acest timp, conform publicației locale, liberinteleorman.ro, reprezentanții Școlii Gimnaziale nr.1 Mârzănești neagă acest incident: „Vă informăm că în urma verificărilor efectuate la nivelul unității de învățământ s-a stabilit că nu a avut loc nicio faptă de natură penală, aspecte ce, cu siguranță, vor fi confirmate și de către organele abilitate”.

Statistică îngrozitoare

Doar în primele luni ale acestui an, 80 de copii au fost violați și aproape 200 de copii, fete și băieți, au fost hărțuiți sexual“, a scris pe Facebook, în urmă cu câteva luni, ministrul Familiei, Gabriela Firea.

Ea a adăugat că ministerul pe care îl conduce gestionează o rețea de centre regionale de criză deschise în zece spitale de urgență pentru victimele agresiunilor sexuale, unde victimele se simt în siguranță și primesc consiliere.

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite