Femei violate în propria casă. Cazuri șocante trase la indigo în nordul Moldovei

0
Publicat:

Un tânăr de 24 de ani dintr-o comună din Botoșani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că a intrat peste o femeie, în casă, și a violat-o. Cazul nu este singular.

Bărbat arestat de polițiști FOTO Adevărul
Bărbat arestat de polițiști FOTO Adevărul

Un tânăr de 24 de ani din comuna Copălău, județul Botoșani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că a violat o consăteancă, în toiul nopții. Tânărul a fost reținut luni, 26 septembrie, de polițiști, iar a doua zi a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o lună de zile. 

Atac în toiul nopții

Fapta a avut loc la jumătatea lunii august într-o localitate din comuna Copălău. Acesta a venit la casa unei sătence, noaptea, și a profitat de faptul că una dintre uși nu era încuiată. A intrat în casă și a tăbărât peste femeie. Cu ajutorul violenței, bărbatul și-a violat consăteanca. Fapta a fost reclamată la Poliție, iar bărbatul - reținut de polițiști. 

Caz asemănător în municipiul Botoșani

Un alt caz asemănător s-a petrecut în municipiul Botoșani. Scenariul pare aproape tras la indigo. De această dată, incidentul a avut loc la mijlocul lunii septembrie. Un tânăr de 23 de ani din municipiul Botoșani a bătut la ușa unei femei de 66 de ani, la ora 3.00 dimineața. A convins-o să-i deschidă ușa și a atacat-o. I-a luat mai multe bunuri de casă, apoi a violat-o. Tânărul a fost identificat și reținut de polițiști. Luat în custodia Poliției, acesta este acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și viol. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite