Carnea de cal a ajuns şi pe rafturile magazinelor din Teleorman

0
0
Aproximativ 40 de conserve au fost retrase din magazinul din Alexandria foto:orklafood (Ardealul)
Aproximativ 40 de conserve au fost retrase din magazinul din Alexandria foto:orklafood (Ardealul)

40 de conserve suspecte că ar conţine carne de cal în loc de carne de vită au fost retrase de pe rafturile celui mai mare hipermarket din Teleorman. Producătorul de conserve a notificat lanţul de magazine despre această suspiciune, iar până la sosirea inspectorilor Direcţiei Sanitar Veterinare Teleorman lotul de conserve era deja retras de pe raft.

Mai multe conserve ale companiei ”Ardealul” au fost retrase de pe rafturile hipermarketului ”Kaufland” din Alexandria. Acestea sunt suspecte că ar conţine şi carne de cal în compoziţie. Avertismentul a venit chiar de la compania ”Ardealul” care a notificat lanţul de magazine despre această suspiciune.

Producătorul a dispus retragerea de la comercializare a două loturi de conserve de carne de vită Ardealul, cu data de expirare 5 decembrie 2014 şi 15 ianuarie 2015, ca măsură preventivă. În magazinul din Alexandria au fost găsite aproximativ 40 de conserve din cele două loturi.

Până la sosirea inspectorilor Direcţiei Sanitar Veterinare Teleorman lotul de conserve era deja retras de pe raft de către conducerea magazinului din Alexandria, dar există posibilitatea ca mai multe cutii să fi ajuns pe mesele alexăndrenilor.

Conservele vizate au fost sechestrate de către inspectorii DSV Teleorman.

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite