O remiză cât o înfrângere. FCM Alexandria se îndreaptă cu paşi siguri spre retrogradare

0
0
Echipa alexăndreană nu a mai reuşit să învingă de 6 etape foto: Claudiu Dumitrache
Echipa alexăndreană nu a mai reuşit să învingă de 6 etape foto: Claudiu Dumitrache

FCM Alexandria se îndreaptă cu paşi mici, dar siguri spre retrogradare. Jucătorii alexăndreni n-au reuşit să învingă nici măcar principalul contracandidată la retrogradare, iar şansele ca şi în sezonul următor să rămână în Liga a 3-a sunt tot mai reduse, spre zero.

FCM Alexandria a ”reuşit” să se îngroape şi mai mult. Echipa alexăndreană nu a putut să obţină mai mult de un punct din ”derbiul retrogradării”.

A 17-a etapă a Campionatului Ligii III seria 3 a adus-o pe terenul din Alexandria pe CS Tunari. Oaspeţii au intrat pe teren foarte motivaţi şi încă din primele minute s-au instalat confortabil în careul nostru.

După mai multe ocazii nefructificate, primii care au reuşit să deschidă scorul au fost ilfovenii prin Rupedeal, în minutul 22.

Răniţi în orgoliu alexăndrenii au deschis mai mult jocul, iar în minutul 35 Bădăuţă a reuşit egalarea.

Până la pauză FCM Alexandria a mai avut câteva ocazii de a înscrie, dar echipa oaspete s-a apărat bine şi a reuşit să conserve rezultatul.

Pauza a fost una benefică pentru jucătorii antrenaţi de Sorin Albeanu. Fotbaliştii alexăndreni au ieşit motivaţi de la cabine şi după un presing prelungit au reuşit să se detaşeze pe tabela de marcaj prin golul înscris de Dan Voicilă în minutul 72. Exact când credeau că vor ieşi de pe teren cu toate cele 3 puncte, Rupedeal le-a dat lovitura de graţie în minutul 86.

În urma acestui rezultat de egalitate, echipa alexăndreană şi-a ”consolidat” penultima poziţie a clasamentului. FCM Alexandria a acumulat doar 11 puncte în 17 partide, iar în etapa următoare va juca în deplasare la Viitorul Domneşti.

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri