Accident rutier grav în județul Teleorman. A fost activat Planul Roșu de Intervenție UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier s-a produs pe DN 6, la ieșire din municipiul Alexandria spre București. În accident au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism.

Arhiva foto
Arhiva foto

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, anunță ISU Teleorman.

UPDATE Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 11.52. Pompierii au rămas în zonă pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil.

ISU teleorman spune că patru dintre cele opt victime, rănite ușor, după ce au primit primul ajutor calificat, au fost preluate cu autospeciala de transport personal și victime multiple (ATPVM) și transportate la UPU Alexandria.

Celelate patru persoane rănite, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele medicale ale SAJ și transportate la spital pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

UPDATE IPJ Teleorman transmite că polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au constatat faptul că, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, în timp ce un conducător auto conducea un autoturism pe DN 6, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz.

În urma evenimentului au rezultat 9 victime, dintre care și un minor . Victimele au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Știrea inițială

Din informațiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în accident sunt implicate nouă persoane.

La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, 7 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că pe DN 6, kilometrul 83, între Alexandria și Vitănești, județul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri și un autoturism.

„Toate cele 9 persoane se află în investigații medicale. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri, valorile de trafic fiind ridicate. A fost activat Planul Roșu de Intervenție”, anunță Centrul INFOTRAFIC.

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite