Un BMW condus de un șofer de 19 ani a zburat la propriu în acoperișul unei case. Patru răniți în urma unei curse de mașini

0
Publicat:

Un accident spectaculos a avut loc duminică seara în localitatea Lancrăm din județul Alba. Conducătorul auto de 19 ani al unui autoturism BMW a zburat, la propriu, cu mașina în acoperișul unei case.

După ce a lovit acoperișul, mașina a ajuns din nou în stradă FOTO ISU Alba
După ce a lovit acoperișul, mașina a ajuns din nou în stradă FOTO ISU Alba

În mașina condusă de acesta se mai aflau trei minori. Toți patru au ajuns la spital cu multiple traumatisme. Doar o minune a făcut ca accidentul să nu aibă urmări mai grave, în condițiile în care mașina a fost distrusă aproape în totalitate, iar motorul a fost aruncat la peste 20 de metri de locul accidentului.

Martorii oculari vorbesc despre o cursă ilegală în care ar fi fost implicat șoferul de 19 ani al autoturismului BMW, care circula cu viteză foarte mare în localitate. La un moment dat a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina pe trotuar, a lovit o bordură și o mașină parcată, care au acționat ca o rampă de lansare. Autoturismul a fost proiectat apoi în acoperișul casei și a căzut din nou în stradă.

Accidentul a avut loc înainte de ora 22.00. Pompierii ajunși la fața locului au găsit o persoană încarcerată în mașină și altele trei cu multiple răni. Au fost trimise mai multe autospeciale de intervenție, printre care și 2 ambulanțe. După aproximativ o oră de la momentul intervenției, cei patru răniți, între care trei minori, au fost transportați la spital.

Motorul mașinii și rezultatul accidentului FOTO albapesurse.ro
Motorul mașinii și rezultatul accidentului FOTO albapesurse.ro

Zgomotul produs de ciocnirea mașinii cu casa a fost deosebit de puternic și i-a speriat pe localnici. Aceștia își amintesc de vremurile când strada principală din Lancrăm, care este de fapt DN1 între Sebeș și Alba Iulia, era circulată de sute de TIR-uri, care provocat deseori accidente.

Pagubele înregistrate la locuință sunt destul de serioase, fiind afectate atât zidul cât și acoperișul.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite