Traficanţi de droguri din Bucureşti condamnaţi definitiv la închisoare cu executare la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Condamnaţii se află în arest din decembrie 2014. Foto Arhivă
Condamnaţii se află în arest din decembrie 2014. Foto Arhivă

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat în 9 iunie 2015 sentinţa definitivă într-un un dosar de trafic internaţional de droguri în care au fost judecaţi doi bărbaţi din Bucureşti. Andrei Constantin şi Chelu Nicolae Ionuţ au primit pedepse la închisoare cu executare, motivul principal al acestei decizii fiind faptul că au antecedente penale.

Astfel, Chelu Nicolae Ionuţ a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 2 ani, 8 luni şi 20 de zile de închisoare, mai mare cu 20 de zile decât cea pronunţată la Tribunalul Alba. Andrei Constantin a rămas cu pedeapsa de la instanţa de fond: 2 ani şi 6 luni de închisoare, tot cu executare.

Cei doi sunt în arest preventiv din decembrie 2014. Au fost judecaţi pentru: deţinere, cumpărare de droguri de risc fără drept, introducere în ţară de droguri de risc fără drept, cultivare, deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu.

Ambii bărbaţi locuiesc în Bucureşti şi nu au un loc de muncă stabil. Anchetatorii au descoperit că au efectuat numeroase deplasări în ţdeară şi străinătate pentru a achiziţiona şi comercializa cannabis. Drogurile erau trimise în România prin intermediul autocarelor de transport.

Cauza a intrat în competenţa anchetatorilor din Alba Iulia după ce, la Sebeş, într-un autovehicul ce se afla în staţia de transport internaţional, a fost identificat un colet care conţinea cannabis. Ulterior, s-a mers pe firul anchetei şi s-a ajuns la cei doi bărbaţi din Bucureşti. La percheziţii s-au descoperit droguri şi un cântar de porţionare a cannabisului. Ambii inculpaţi sunt recidivişti, fiind cercetaţi sau condamnaţi în trecut pentru fapte de furt.

DNA Alba a obţinut arestarea preventivă a doi responsabili cu implementarea proiectului de reabilitare a unor şcoli din Braşov şi Sibiu

 

 

Doi bărbaţi au fost loviţi de o stâncă în zona barajului Mihoieşti din Apuseni. Unul dintre ei a murit

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite