Tânăr drogându-se cu prenandez în autobuz. Oamenii se fac că nu-l văd. Imaginile sunt șocante VIDEO

0
Publicat:

Imagini șocante au fost surprinse într-un autobuz de transport public al societății STP din Alba Iulia. Un tânăr din oraș trage dintr-o pungă ce pare a avea înăuntru prenadez.

Tânărul trăgea nederanjat de nimeni din punga cu prenandez FOTO captură video Youtube
Tânărul trăgea nederanjat de nimeni din punga cu prenandez FOTO captură video Youtube

Incidentul a fost surprins marți, 14 noiembrie 2023. Oamenii din jur, o femeie, o doamnă mai în vârstă și mai mulți tineri, evită orice contact vizual cu bărbatul, cel mai probabil de frică.

Tânărul din imagini este cunoscut pentru comportamentul său, fiind văzut adesea în parcul Cetății, din zona turistică. De asemenea este consumator de băuturi alcoolice și își cumpără alcool dintr-un magazin alimentar din zona Cetății, potrivit alba24.ro.

În video-ul surprins se poate vedea cum acesta insuflă gazul din pungă, râde, își verifică prenadezul din pungă și continuă să tragă pe gură, de față cu restul călătorilor.

Prenadezul tras din pungă, un drog rudimentar, este foarte puternic și creează halucinații puternice persoanei care inspiră vaporii. Este un drog periculos pentru organism și în același timp foarte ieftin și ușor de procurat.

În prima fază, inhalanții rezultanți din prenandez produc o stare de dezinhibare și somnolență asemănătoare consumului de alcool. Folosiți în cantități mai mari, aproape toți inhalanții produc o stare de anestezie, de amorțire a senzațiilor și chiar de pierdere a conștienței. Dintre efectele consumului de inhalanți, cele mai frecvente sunt: greață, vomă, amețeală, apatie, durere de cap, euforie. Folosirea unor doze ridicate poate duce la delirium. 

Tânărul din imagini este un cunoscut al Poliției Locale Alba Iulia, fiind sancționat de mai multe ori. Cu toate acestea, situația persoanelor care comit fapte antisociale în oraș pare să fi scăpat de sub control.

Persoanele care cerșesc se întâlnesc la tot pasul fără a fi deranjate de oamenii legii, iar recent trei oameni ai străzii au incendiat o sală de sport de oraș provocând pagube de zeci de mii de lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite